söndag 20 mars 2011

En stughelg!


! helgen har vi varit i i sommarstugan på ön och idag tog vi en skotertur tillsammans med dotter, måg, barnbarn och dotterns svärföräldrar.
Turen gick till vår lilla stuga vid Skulesjön, och genast så längtar jag att få vara där en hel helg. Den stugan har blivit lite försummad då ön som ligger i havet är betydligt mer välbesökt på sommaren.
Fjällstugan nyttjar vi året om och jag tycker nog att sommarfjäll är ganska trevligt ochså. Alltså borde vi klona oss för att njuta av allt det härliga vi har runt om oss.

3 kommentarer:

  1. En nyfiken fråga från alldeles stuglös tant som aldrig hade stuga heller som liten:

    Blir man inte rastlös av att ha tre stugor plus bostad? Att man o-är på alla de andra ställena när man är nånstans? Att man borde vara nån annanstans (och dona med något som behöver göras).

    SvaraRadera
  2. Hej nej inte blir man rastlös. Vi tar det som är. När vi, maken och jag möttes sent i livet hade vi varsin stuga och sedan köpte vi fjällstugan då vi båda älskar fjällen. Egentligen gör vi inte så mycket annat än ägnar livet åt just våra älskade stugor, där själen får ro. Så länge vi orkar ta hand om allt så har vi bestämt att behålla det vi har, och det finns en generation efter oss som kan ta över om det behövs.

    SvaraRadera