måndag 17 december 2012

Fy för byråkratin igen!

Nu har jag ringt till PayEX igen efter att ha suttit i telefonkö igen och fått veta att det inte finns något konto upplagt och därför kan sonen inte få sin medicin som han så väl behöver. Jag ska därför ta med mig tingrättprotokollet på förvaltarskapet och försöka på sjukhusapoteket istället för det närmaste apotek som jag lämnade ansökan och tingsrättprotokollet till.

Man kan få magsår för mindre

7 kommentarer:

  1. Men hur är detta möjligt..... sånt får inte ske.
    Monika

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Vi beklagar att hanteringen av ditt ärende inte skett på ett smidigt sätt.

    Då du är förvaltare åt din son ska du ta med ditt intyg på förvaltarskapet till närmaste Apotek. Där får du fylla i en manuell kreditansökan som sedan Apoteket tar emot och kontakta oss i sin tur. Det tar inte mer än en timme för kontot att aktiveras och utnyttjas från det att ansökan registrerats. Med undantag om ansökan av någon anledning inte går igenom.

    För att kunna titta närmare på ditt specifika ärende behöver vi mer information av dig. Vänligen återkom till oss via telefon eller e-post. Telefonnummer 0498 201520 eller e-postadress kontokredit@payex.com

    Mvh
    Conny
    PayEx Credit AB

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gjorde jag förra veckan men fick information av en person på PayEx veta att det inte räckte. Sedan fick jag ett mail av en dam som heter Charlotte Af Klercher som hade läst mitt inlägg och jobbar som presschef hos er, och erbjöd sig att hjälpa till. I måndags då jag visste att medicinen inte skulle räcka till denna vecka så beslöt jag att ta med intyget och göra ett nytt försök på sjukhusapoteket. Jag pratade med sonens läkare här och vi kom överrens att apoteket skulle kunna kontakta henne. I värsta fall så tänkte jag ringa transplantationsmottagningen i Göteborg och be om råd. Nu behövde jag inte det då distriktssköterskan kunde hämta ut medicinen i måndags, och sonen kan följa med oss till fjällstugan för att fira jul och nyår. Om det var er presschef som räddade situationen vet jag inte, men kanske hade det en påverkan
      MVH Barbro

      Radera
  3. Går det inte få ut medicinen utan kredit, eller är den svindyr ...? Detta payex låter ju som rena skräcken.

    SvaraRadera
  4. Må kontakten med Conny göra att varken du eller någon annan behöver gå igenom det här i framtiden.

    SvaraRadera
  5. Problemet är att det Distriktsköterskan som hämtar ut medicinen, men det är jag som betalar och därför går det genom PayaEx. För oss är inte medicinen dyr då den uppehåller livet på sonen och är värd varenda öre. Vi kommer upp i högkostnadskyddet på 2200:- ,första gången vi hämtar ut hans medicin, så han betalar inte med än andra som behöver dyr medicin. Det är byråkratin jag retar mig på.

    SvaraRadera