torsdag 20 december 2012

Sista klappen klar.....

Japp nu är sista julklappen klar och inslagen och en del paket har levererats till dottern i grannbyn, Även i år så räckte vårt eviga julklappspapper som säkert räcker ett år till.
Vi fann en stor rulle efter makens farbror som hade en handelsträdgård. I ca 18 år har vi nyttjat papperet som sakta krymper. Även dottern brukar använda julklappspapperet och jag är förvånad över att det räcker så länge.

I morgon ska jag mangla städa och packa och på eftermiddagen styr vi Volvon med släpvagn till fjällparadiset där vi ska fira både jul och nyår. Det blir en liten stillsam jul tillsammans med make och en av sönerna. De övriga barnen firar sin jul på olika håll. Dottern i grannbyn firar hemma med sin stora familj. Den yngre dottern som nyss blivit sambo firar med sin pojkväns släkt och  yngsta sonen firar jul och nyår med flickvän på Irland tillsammans med flickvännens  syster som bor där.

Till nyår lär många av släktingarna komma upp till fjälls och det blir så trevligt att träffa dom alla, tycker jag som oerhört släktkär bloggmadam.

3 kommentarer:

  1. Det låter som en härlig blandning av både frid och fröjd.
    God Jul på dig.
    Kram Monika

    SvaraRadera
  2. Och God Jul Barbro! säger även kusinen i Halland.

    SvaraRadera
  3. Tackar, tackar och god jul på er själva från oss som firar jul i just nu -31 grader ute, burr,burr.
    Kram från kusinen

    SvaraRadera